9. 7. 2012

5 NEJ ( NEJ-horší je úča vo prázdninách)

ani nevíme, čím jsme se zasloužily, ale jako představitelky jistýho internetovýho  žánru jsme se dostaly až do lidovek. asi je okurková sezóna a nikoho lepšího nesehnali než umňoukanou alternativu s otazníkem.

lidovky.cz zřejmě neschvalujou nespisovný koncovky a to nás dost štve, protože my píšeme a chceme psát tak, jak mluvíme. jsme na internetu a to je přece aréna dost lidová. navíc platí my blog, my rules (respektive naše nespisovný koncovky maj patrně ňákej důvod). 


nejsme jenom líný, ale hyperkorektnosti prostě nedůvěřujem. nechceme se vyjadřovat jako účy. a navíc jsou prázdniny a není nic horšího než úča vo prázdninách. když jsme zamilovaný, jsme vědomě zamilovaný a žádný "ééééé" tam nechcem. když nakupujeme (ve snu) jako divý, těžko u toho můžeme bejt současně i "divé". souvisí to možná i s tím, že nejsme z moravy, což jsme snad korektně vyvážily zahrnutím brno-based webu vágus.cz do našeho výběru 5 NEJ. 


miakarina je pořád s náma...to jestli vás vyděsila (případně zlomyslně potěšila) úvodní fotka v lidovkách.cz, kde její podobenka není vidět (je moc na kraji)




minianketu s našima 5 NEJ - o který je celou tu dobu řeč - najdete tady. chtěly jsme těch NEJ vlastně udělat 11, jenže bylo děsný vedro a my jsme byly líný jak vši. navíc tolik NEJ vyžaduje pěknou dávku pozitivního myšlení a toho se nám poslední dobou právě moc nedostává. zahajujeme tak prázdninovej provoz (jako knihovny a podobný instituce), i když vlastně žádný prázdniny nemáme. chceme si užívat léta (...nebo se spíš nějak pokusit přežít to horko, vrozený sklony k lenosti a neobvyklý pracovní vytížení). 



v souvislosti s prázdninovým provozem doporučujeme: pijte hodně vody, čtěte si ve stínu stromů , dívejte se nahoru a pozorujte mraky, házejte žabky do vody; neskákejte tam ale uřícení (zvláště, když je to voda neznámá a jedli jste před tím třešně...nebo tak nějak to říkaly ty rychlý šípy) a hlavně - žijte offline a kašlete na internety! (a my víme, co je dobrý, jsme vaše účy z lidovek)



pokud tu budete, na jedenácti kočkách brzy uhlídáte obrazy a zápisky z cest, roztomilý fotky dětí,   tipy z vídeňský anarchoscény, exkurze do ateliérů, fotky švédskejch hvozdů  a taky BDSM výjevy z fetišistickejch budoárů...to jen, abyste věděli, co vás čeká, když  neuposlechnete našich rad.




EDIT 14.7. web VÁGUS.CZ, kterej považujeme za NEJ široko daleko, není brno-based! omlouváme se vágusům, omlouváme se Brnu  i Krnu (akorát teď nemáme čím vyvážit svou nespisovnost, což je trochu blbé...)

5 komentářů:

  1. Úžasnej blog a zespisovňovat vás fakt neměli. Strašně ráda k vám chodím, milé kočky, i když mám na kočičí chlupy silnou alergii. Takže domů jsem si mohla pořídit jen psa a králíka. No, králíka jsme vlastně zdědili po bývalé přítelkyni našeho syna.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj kočky! Jsme na vágusu celý v rozpacích z vašeho vyznání... my vás taky žerem, takže díky! Ale musim se ohradit! My nemáme vůbec ale vůbec nic společnýho s Brnem. Sedíme tu kousek od vás v Praze, hehe. Jasně, některý z nás původně přivandrovali z Moravy či Slezska, takže píšou, jak píšou, ale Brno? To teda ne. Koukám, že budu muset víc používat svoji krásnou středočeštinu... cha! Betla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha. Tak sorry. To jsou ty špatně informovaný kočky. Ještě že tohle nenapsaly do lidovek, ale jen na svůj blogísek, ufff.

      Ať žije Vágus, i když není z Brna!

      Vymazat
    2. Heh, ještě jednou dík a s radostí vám odpouštíme! B.

      Vymazat